Gdzies wyczytalem ze( na swtor.com na forum) ze osoby juz zaczynaja powoli zakladac gildie, zrzeszenia. Smuglerow i Bounty Hounterow, ja jestem wielkim fanem Łowców Nagród. Proponuje pomyslec juz o czyms taki, razem wykonywac misje od samego poczatku itp itd,
Zaraz oczywiscie pojawia sie panowie pesymisci co zaraz zmieszaja z blotem moja propozycje jak pare innych rzeczy tu na forum( opinia wlasna), ale zachecam nad zastanowieniem sie nad ta propozycja. Co prawda o grze jeszcze wieli nie wiemy jak ona do konca bedzie dzialac ale miejmy nadzieje ze wszystko sie ulozy. Pozdrowienia Misepp Bett
Planować zawsze można, tylko nie wiem co chcesz planować. Wybrać przewodniczącego, ok. Jednak nic więcej nie wymyślisz, bo nie wiesz co będzie w grze. Jest stanowczo za wcześnie.
Zdecydowanie za wcześnie. Ze znajomymi założyliśmy jakieś 2 lata temu forum STO i od razu gildie. Po 3 miesiącach fascynacja opadła, temat ucichł, 2 lata minęły a ani gry ani strony ani gildii nie ma. Cierpliwości mój młody uczniu
Project Aurora jest nowo powstałą gildią, opowiadającą się za Republiką. Zrzesza ludzi świadomy tego czego w grze szukają, cechujących się uporem w dążeniu do realizacji celów, zapałem oraz szukających nowych wyzwań. Szukamy graczy o dużym poczuciu humoru, lubiących dobrą zabawę, konkretne podejście do tematu i grę zespołową.
Nastawieni jesteśmy na osiągnięcia, dlatego naszym głównym celem jest rozwój i progres. Stawiamy na osoby pomysłowe, aktywne i zdeterminowane.
Staramy się stworzyć grupę zgraną i zdolną przetrwać zarówno kryzysowe (bo takich się nie uniknie) jak i dobre czasy.
Zapewniamy między innymi gildiowe forum i server ventrilo, dobrą wyluzowaną i pełną humoru atmosferę, profesjonalne podejście oraz wiele wiele innych
Aktualnie w oczekiwaniu na premierę Star Wars: The Old Republic spędzamy wspólnie czas grając razem w takie gry jak Battlefield 2 itp.
Więcej informacji na temat gildii i rekrutacji znajdziecie na http://www.projectaurora.pl
Jakbyś zgadł Itzo. Oficjalnie zostało potwierdzone, że BioWare celuje w pierwszy kwartał 2011r.
Co zaś się tyczy zakładania gildii to nie widzę powodu aby nie miały już zacząć powstawać, oczywiście czas zweryfikuje które podeszły do sprawy poważnie a które są założone pod wpływem impulsu.
Nie bardzo rozumiem co ma na celu zakładanie gildii konkretnie do gry, która nie wyszła nawet spod młotka developerów. Jeśli już to jakieś klany do JK/BF itp., które następnie będą przeniesione w realia TOR.
To że jakiś klan powstaje pod grę mającą się dopiero pojawić to nie znaczy, że puki ona nie wyjdzie nie mogą grać w inna. A wcześniejsze założenie klanu ma jedna zasadniczą zaletę, kiedy gra już wyjdzie masz w miarę stałą i zgraną/zgadaną ekipę.
O tym też mówie. Większy sens ma przeniesienie klanu poświęconego istniejącej już grze do TOR niż tworzenie gildii jedynie pod TOR zanim takowa gra w ogole wyjdzie.