Star Wars Galaxies & Star Wars: The Old Republic Center
 SWG.pl   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Xfire  Rejestracja   Profil   Prywatne Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Artykuł z Total PC Gaming
Autor Wiadomość
Fenarid

Progress:
Wysłany: Czw 03 Gru, 2009 16:08   Artykuł z Total PC Gaming

Amarus wynalazł bardzo ciekawy artykuł z Total PC Gaming z którego między innymi można poznać wszystkie klasy dowiedzieć się że każda klasa będzie miała możliwość rozwoju w jednym z dwóch kierunków. Trochę o NPCtach nam towarzyszących, i kilku innych ciekawych informacjach. Zachęcam do lektury.

Strona 1

Strona 2

Strona 3

Strona 4

Strona 5
Ostatnio zmieniony przez Fenarid Czw 03 Gru, 2009 18:30, w całości zmieniany 1 raz  

Itzo

Progress:
Wysłany: Czw 03 Gru, 2009 16:33   

Sporo aktualności pojawiło się także tutaj:
http://darthhater.com/

Swoją drogą niektóre linki podane w pierwszym poście nie działają. U was też?

Daniel Skyfight

Progress:
Wysłany: Czw 03 Gru, 2009 18:49   

Mi się ładują.

Itzo

Progress:
Wysłany: Czw 03 Gru, 2009 20:39   

Już działa. Dzięki za info.

Fenarid

Progress:
Wysłany: Pią 04 Gru, 2009 20:02   

I tak aby nie zakładać nowego tematu. Nowe info na temat Jedi Consulars na oficjalnej:

http://www.swtor.com/info...s/jedi-consular

Streen

Progress:
Wysłany: Czw 10 Gru, 2009 17:31   

A ja się trochę zawiodłem, że kolejny jedi doszedł. Z jednej strony to dobrze, bo będą w grze różne style walki jedi, więc tym samym "podzielili tą klasę jakby na profesje", ale z drugiej strony mogli się nieco wysilić i po stronie republiki dodać zupełnie nową - niepowtarzalną klasę postaci.

No to teraz pewnie po stronie sithów pojawi się klasa typu Lord Sith, aby utrzymać równawagę mocy ;)

Fenarid

Progress:
Wysłany: Czw 17 Gru, 2009 18:50   

Moim zdaniem też to błąd. Dużo lepiej i sensowniej było by jak by była jedna klasa Jedi jedna Sith i kilka drzewek rozwoju dla nich. No ale cóż miejmy nadzieję że BioWare wie co robi.

Co zaś się tyczy odpowiednika Negocjatora to już oficjalnie pojawił się Inkwizytor Sith
Link

Itzo

Progress:
Wysłany: Sob 19 Gru, 2009 16:53   

Fenarid napisał/a:
Moim zdaniem też to błąd. Dużo lepiej i sensowniej było by jak by była jedna klasa Jedi jedna Sith i kilka drzewek rozwoju dla nich. No ale cóż miejmy nadzieję że BioWare wie co robi.

Nie zupełnie. Zrobili to właśnie dlatego, aby pvp było w miare sprawiedliwe. Jak już ktoś w wywiadzie powiedział, smuggler to smuggler, bh to bh, ale w razie walki z jedi o tak szerokim wachlarzu umiejętności wiedzialbys jaką taktyke obrac dopiero jak byłbyś martwy. Coprawda możnaby ich poznawać po armorach założmy, ale troche bez sensu, żeby wszyscy gracze musieli sie uczyć na pamiec wszystkich armorów danej klasy tylko po to, żeby wiedzieć kto ich w ogóle atakuje.

Fenarid

Progress:
Wysłany: Wto 02 Lut, 2010 17:05   

Nie wiem, ja i tak wolał bym jakąś inną klasę.
I tak połowa populacji by biegała z mieczami świetlny a teraz jeszcze więcej. Jeśli wierzyć sądzie na oficjalnym forum to 60% populacji będzie Force Users.
Według mnie lipa, mogli by zrobić Inkwizytora i Negocjatora klasami Hero, które by się odblokowały po osiągnięci np. 60lv a zamiast nich dodać np. Sith Soldier i Republic Assasin/Commando lub coś w tym stylu.

Odpowiedz do tematu