Wysłany: Sro 28 Sty, 2009 12:37 EVENT Z OKAZJI ZAŁOŻENIA MIASTA!
Jak wszyscy pewnie wiedzą,dnia 13.01.2009r. dzięki naszemu burmistrzowi - Al' Sandro
Udało się nam założyć polskie miasto na serwerze Europe-Chimaera.
Z tej okazji wspólnie i w porozumieniu (heh) z burmistrzem zaplanowaliśmy event z okazji otwarcia.
Jako ,że podjąłem się współorganizacji, zapraszam wszystkich,datę ustalimy wspólnie,ale potrzebujemy troche czasu jeszcze na przygotowanie.
Planowane atrakcje:
Wyścig Cu-pa - 15 uczestników i 15 petów przygotowanych dla nich (nie ważny level ,ważna chęć uczestnictwa - zapisy decydują o miejscu w wyścigu - kto pierwszy ten lepszy)
Turniej PVP - bez buffów i z buffami,szczegóły narazie w trakcie przemyśleń)
Zabawa - potańcówka (heh) w kantynie i czas na poznanie się lepiej
Na zakończenie pokaz sztucznych ogni i fajerwerków
Data i możliwe inne atrakcje które wymyślimy(i wasze propozycje) pojawią się w tym temacie, i zostaną wysłane na maile wszystkich znajomych jakich mamy we Friend List w grze.
Progress:
Wysłany: Czw 29 Sty, 2009 18:38
Zapisuję się i chętnie wezmę udział w tym przedsięwzięciu jeżeli uda się to zorganizować do czasu wygaśnięcia Free Days
Moje propozycje? Hmm... Może jakiś maraton (nie koniecznie w ten dzień). Ustala się punkt na jakiejś planecie (/wp xxx xxx) i trzeba tam dolecieć/dojechać/dojść (sposób wg uznania).
Sorry za opoznienie,choróbsko mnie dopadło...a tak o evencie:
CU-PA eggs mam - są przygotowane do eventu
Co do daty to piszcie,ale event jest planowany na 19.022009r.17:00:18:00 START
Sorry ,że data jest walnięta...ale naprawde 3 osoby podjęły się pomocy w organizacji
start - godzina 18:00 do ostatniego usera przyjdzcie bawcie sie ,nie bede wam pi***olil glupot,tylko napiszcie kto bedzie screeny robił i filmy kręcił bo ja krece filmy dla pamieci, ale wiadomo nie wszystko uchwyce
BTW.
Bedą 2 wyscigi
Jeden na flagi
A Drugi dla zabawy- zapieprzanie do danego punktu - to chce nagrywać ::) bo pozamiata
EDIT
_________________ Yazz
TKM-PreNGE-Eclipse
Ostatnio zmieniony przez Yazz Nie 15 Lut, 2009 10:36, w całości zmieniany 1 raz
Progress:
Wysłany: Pią 05 Mar, 2010 16:51
No właśnie hehe, pić jest zawsze za co Jak nie rocznica miasta to poczekamy jeszcze trochę i zrobimy impreze na rocznice założenia -KMD-, w końcu jest co świetować, bo ze statystyk wynika, że gildia stała się największą polską gildią w historii gry