Progress:
Wysłany: Wto 04 Mar, 2008 23:40 Forum Farstar 2008
Ostatnio szukałem czatu PL> Przeszukałem w tym celu całe drzewko. Chyba go już nie ma. Założyłem nowy pod nazwą Polskiczat.
Wciąż mam tego guildhalla sprzed trzech lat.
Czy naprawdę nikt nie gra na Farstar?
Smutno mi;P
_________________ Star Wars Minatures: Active
SWG: Active
Fignat Jonah: Europe Farstar
Progress:
Wysłany: Sro 05 Mar, 2008 23:21
Skoro chatroom zniknął... Nie wiem. A serwer jest zaludniony i warto. No nic. Będę czekał. Póki co sobie solo grinduje, bo mam jakieś miliony nagród weterana a level 39;P
_________________ Star Wars Minatures: Active
SWG: Active
Fignat Jonah: Europe Farstar
Od dwóch tygodni znowu zacząłem grać w SWG. Wcześniej grałem przez ok. rok na Chimaerze. Widzę, że od 2005 sporo zmieniło się w grze. Teraz grinduję na Farstar i chętnie poznam Polaków na serwerze. Gram nową postacią więc mam poziom dopiero 20. Idę ścieżką JEDI i najczęściej jestem na Tatooinie. Zapraszam do wysyłania maili/telli w grze - może powalczymy razem.
Mam to samo po 2 latach stwierdzilem ze pogram sobie troche i zakupilem miecha gram nowa postacia,Latarnik na 56 na tych questach strasznie szybko sie wbija LV,jeszcze sa te 10 misji z terminali
Ja na tym serwerze mam commando na 14 (dopiero zaczalem grac), ale jesli istnieje tu ciekawy klan Mrocznych Jedi, służacych imperium, ponadto bawiacych sie troche w RPG, to mzoe przeniose tu swojego Jedi (75 lvl) z Ahazi.
Sith' jest to gildia mrocznych jedi...ale czy oni rp to nie wiem...ja polecam osobiscie TJO bardzo dobra gildia samych jedi,duzo rp,sobotnie spotkania w naszym jedi temple,rozne eventy itp
rebelii,ja zakladam swoje miasto z kolegami i swoja gildie...jak jestes zainteresowany to type /tell eyan wal smialo,duzo rp przynajmniej sie staramy bo z taka iloscia jedi na serv troszke ciezko wczuc sie w mroczne czasy imperium
Ok. Jak więc miło bedzie w końcu pograć troche w polskiej gildi. Zwykle musialem odgrywac wszystko w jez. angielskim.
A tak przy okazji - nie nasmiewam sie z nazw gildi - kazdy moze nazywac sie w sumie jak chce, ale pewne nazwy sa fabularnie zarezerwowane. Na Ahazi ostro krytykowani sa gracze ktorzy tworza gildie lub imiona o nazwach wrecz uderzajaco podobnych do tych istniejacych fabularnie, np Ori Van Kenobi albo Huk Skywalker .
A co do Sith na SWG - jest tylko i wylacznie 2. Jedi walczacy dla imperium to Mroczni Jedi, dlatego nie mylic ich z sithami.
Zreszta odsylam do czytania ksiazek na ten temat.
W tej grze ksiaki nie maja nic wspolnego z rzeczywistoscia. Gdyvy tak bylo nigdy by nie bylo profesji jedi. I wtedy byloby super :> Wiec niech kazdy nazywa sie jak chce i robi co chce Ale rp w grze to rp w grze a nie w ksiazkach.
Mam takie pytanie dotyczac RolePlay na tym serwerze.Chcialem zapytac jaki jest poziom RP, czy ludzi graja RP czy raczej nie.Z gory dzieki za odpowiedzi!!!
moim zdaniem rp nie istnieje... a dlaczego ? spytaj starszych graczy
Widać po dacie ostatnich postów, że naprawdę długo mnie tu nie było
Co do RP - to moim zdaniem istnieje ale w bardzo małym ułamku %. W histori tej gry bardzo rzadko zdarzało się aby MG (admini) naprawde propagowali i wspomagali odgrywanie ról. Czasem jednak można się zetknąc z popjedyńczymi przypadkami miłośników RP i może wyjśc z tego naprawde niezła zabawa. Sam jestem od wielu lat wielkim fanem RPG wiec RP zawsze mi poprawia zabawe.
Jeśli tylko znacie jakąs klimatyczna gildie na tym serwerze to dajcie znać.
_________________ Ahazi:
Dark Jedi cl90 (Tarlothe de'Beliar)
Far Star:
Dark Jedi cl64 (Demiscus)
---------------------------------
"Let the Force serve you well"