Progress:
Wysłany: Pią 02 Sty, 2009 19:29
SW: The WOW Clone
Grafika jest straszna, od razu sie kojarzy ta nowa baja - ktrorej zreszta nie ogladalem ze wzgledu na ta ochydna animacje.
A tla to chyba jakies concept-arty rodem z WOW'a.
_________________ *DAVIDOROMIR*
Master Smuggler
Master Pilot
Jako że to mój pierwszy post tutaj, witam wszystkich ozięble
Grafika w grach RPG nigdy nie była dla mnie najważniejsza, choć zgadzam się z większością, że lepiej by było jak by była nieco mniej kreskówkowa a bardziej zbliżona do SWG. Na tym jednak poziomie produkcji można się spodziewać, że jeszcze nieco się ona zmieni tym bardziej że oświetlenie dodaje się zazwyczaj na końcu a to całkiem potrafi zmienić wyraz i głębie grafiki. Jeśli zostania taka jak jest, też nie widzę tragedii, choć nie da się ukryć, że jest trochę rzeczy które dało by się poprawić (wygląd humanoidów, wielkość hiltów). Tak czy inaczej dużo bardziej mnie martwi fakt że całość będzie można przejść samemu i BioWare koncentruję się bardziej na rozgrywce dla pojedynczego gracza niż wieloosobowej co jest trochę dziwne biorąc pod uwagę że to przecież MMO.
Jeśli chodzi o grafike to tlumacza sie tym, ze czym wiecej realizmu tym wieksze wymagania graficzne, a zalezy im na tym, zeby grą mogla sie cieszyc szersza grupa graczy. Aktualna oprawa graficzna pozwala na obnizenie optymalnych wymagan sprzetowych.